Vélemények

D. Klári: „Tisztelt Papp Úr! (…) Nagyon szeretem az Ön (facebook) oldalát, sokat tanulok és segít a mindennapi problémák megoldásában. Nagyra becsülöm, és értékelem az Ön tudását. További jó munkát és sok sikert kívánok! Üdvözlettel: Klári”

H. Zsuzsanna: „Kedves Papp László! 70 évesen egy régi rossz állapotban lévő gépen és koromnál fogva elég nehezen boldogulok a számítógépes világban. Az Ön munkája bármilyen fáradtsággal is jár a szeretetet, a békét adja számomra és gondolom mindazok számára, akik a csoportban vannak. Köszönöm! Mindannyiunk élete kész regény saját magunk számára teli kudarcokkal, és örömökkel-rengeteg barátot adott számomra, akiknek csodálatos gondolatait köszönöm. Ha nagyon szomorú vagyok megkeresem az Ön oldalát, és a lélekben ismerős, de a valóságban ismeretlen barátaimat. Szeretem Őket! Saját versem küldöm Önnek. Élni csak egy célért érdemes-céltalanul mit sem ér-tested a földdé, lelked a mennyé-neved feledésé és a múlté. Köszönöm a munkáját és kívánom, hogy az Isten adjon ehhez egészséget és kitartást.” Majd így folytatta: „Nem véletlen, hogy akartam ennek a csoportnak tagja lenni. Ha nagyon elfáradok lelkileg és fizikailag is megkeresem a csoportomat és szeretetet kapok képernyőn keresztül…”

K. Ildikó: „Nagyon jó olvasni az írásaidat! Sok segítséget nyújtanak soraid.”

P. K. Henriett: „Köszönöm…mikor hónapokkal ezelőtt meghívást kaptam a csoportba…(pozitívan gondolkodó….lélekgyógyító)….megkérdeztem magamtól miért…aztán nem kerestem tovább a miérteket….elengedtem ..elfogadtam..átéltem…megéltem a pillanatokat….megtanultam nem csak túlélni az életem…élek és boldogabb tudatosabb vagyok mint valaha csak álmodhattam…sokat segítettél és köszönöm….a tanulás fejlődés vágya is erősebb lett bennem mint valaha….most már nem csak gondolok…érzek …hanem tudatosan…teszek is érte minden nap… már nem keresem önmagam….megalkottam …kiismertem…megszerettem… önmagam….újra…HISZEK…ÁLMODOM..SZERETEK.. a szeretet minden megold…meggyógyít…erőt ad …nem csak annak kinek adhatom..de nekem is….és egyre többet jobbat kapok mert hiszek benne …és hinni is fogok…mert AKAROM…. :))))) HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM” 

Majd így folytatta: „Köszönöm….és amíg élek soha nem felejtem el hogy segítő szándékkal léptél az életembe…a legjobbkor….általad a gondolataid által nem kerestem önmagam…hanem felépítettem önmagam…és az vagyok akinek mindig is lennem kellet volna….ami a csoportokat illeti már rég a tagja vagyok…emlékszel rá…mert én mindig is fogok….hálásan köszönök mindent….HENI…Ereztem…láttam…és csodás amit teszel másokért…ilyen az az ember akinek a szíve tele van szeretettel….a szeretet nem korlatoz …követel…csak finoman útba igazit….hiszem egyre több ember meg érti ….és te én már értjük….igaz…És ez a legszebb amit az ember tehet….segíteni…szeretettel…önzetlenül….ez lett az én utam is…és mióta így élek boldog vagyok….mert mások is boldogok általa…idő kell mindenhez…kitartás….nekem mar van….szép boldog napot neked….”

P.Irén: Nagyon köszönöm hogy teljes mértékben felnyitotta szememet a ” Honnan tudod hogy pszichopatával találkoztál” című egész leírással Tisztelettel! P.I.

Száraz Erika: „Az utóbbi időben rengeteg olyan megosztást olvastam, ami segített túllépni egy nehéz időszakon. Minden alkalommal erőt és hitet adtak ezek a sorok! Köszönet érte!”

Farkas Etelka: „Ne haragudj, ha a terhedre voltam de valakivel meg kellett beszélnem… mert már megbolondultam és beszélgetésünk és hogy kibeszéltem magam, elkezdtem tisztán látni. Még egyszer nagyon szépen köszönök mindent…”

K.Cs. Ilona: „(…) jól esik így beszélgetni, mert ez jelen esetben valóban a lelkemet gyógyítja. Igen így érzem és azt is, hogy bár eddig is fenn voltam a facebookon, még sohasem vettelek észre, és most egyszer csak a legnagyobb szükségben itt lettél, és meghallgattál, és reális tanácsokat kaptam, no meg válaszokat , legalábbis néhány kérdésre, mert még ezernyi motoszkál a fejemben…”

Sz. Tímea: „Mi vitt..hát veled beszéltem, kértem véleményt, és igazán a szívem..”

O.Vivien (aki Sz. Tímea lánya):  „Nagyon értesz hozza! Rohadt sokat segítettél!”

 F.T.Ibolya: „Erőt adnak az üzeneteid. Köszönöm hogy vagy nekünk „nekem”. Kérlek vigyázz magadra, nagy szükség van Rád!!”

 N.Magdolna: Igen, az utat nekünk kell bejárni. De néha jól jön az útmutató. Te tudsz valamit, Papp László, egyre inkább úgy látom…” 🙂

B.K.Anett (Ukrajnából): „Nagyon nagy szügségem van erre az oldalra.köszönöm Papp László!!!”

Z. Andrea: „Köszönöm, hogy tagja lehettem e csoportnak.” 🙂

G. Aranka (a facebook oldalaimról): „nagyon jók ezek a blogok sok erőt meritek belőlük…:)) jó hogy van ennyi jó gondolkodású ember:)) ..és ezek közé tartozol te is…:)) köszönöm hogy vagy:))

Endrődy E.: „(…) nagyon szeretem az oldalad,nagyon szépek az idézetek.”

 O. Veronoka.: „Kedves László! Így ismeretlenül is szeretnék köszönetet mondani, mert bár nem tud róla, de megosztásaival mindig irányt ad pont abban a témában, ami foglalkoztat. További sikereket munkájához, és Útjához! Tisztelettel: O.Veronika”

Jolán.B.S.: „köszönöm a visszajelzést, nagy megtiszteltetés, hogy olvashatlak és erősíthetem magam az olvasott tartalom alapján!”

Erzsébet. K.S.: „Nekem megtiszteltetés hogy, olvashatlak és erősíthetem magam az olvasottak által!”

 B. Zoltán: „Szia. Isten éltessen sokáig! Becsülendő, hogy milyen pozitívan gondolkodsz és segítesz másokon. Csak így tovább!!  Z.”

Eva. B. G.: „Drága Barátom te aki nagyon sokat segítettél nekem kívánok neked nagyon de nagyon boldog születés napot és hogy még nagyon de nagyon sok várjon rád az életben.”

Dr.F. László: KEDVES LACI! NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED! RENGETEG EMBERNEK SEGÍTETTÉL MÁR, DE TE IS JÓL TUDOD, HOGY AZ ÉLETED ERRŐL SZÓL. LÁTHATOD TE IS, HOGY HÁNY EMBER NÉZ FEL RÁD ÉS NEVEZ MESTERÉNEK, VAGY TANÍTÓJÁNAK. MINDEN ÍRÁSODBÓL ÉS KÉPEIDBŐL ÁRAD AZ ŐSZINTE SZERETET! TOVÁBBI JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK AZ ÁLTALAD VÁLASZTOTT ÚTON!!!”

B.Erika: Szia László ! Isten éltessen születésnapod alkalmából kívánok neked nagyon boldog szülinapot ,és nagyon jó egészséget hogy még nagyon sokáig tudd csinálni azt a szép hivatást amit te teszel nap mint nap …szeretettel üdv Era.”

Dné V. Krisztina: „Én köszönöm a gondolatokat mindig pont jókor!”

Lné Márti: „Köszönöm a lehetőséget. Örülök,hogy tovább tanulhatok általad.”

Jné B. Ibolya: „Kedves László szeretnélek én is köszönteni Téged születés napod alkalmából. Kívánok nagyon sok boldogságot , fűszerezve erővel , egészséggel, lépteid a további utadon kísérje a szerencse, és légy továbbra is még a lelkünk vezetője. Tőled csak jót és bölcset tanulhatunk. Üdvözlettel: Jné B. Ibolya

D. Sándor: „Kedves Laci! Köszönöm a tegnapi megosztásokat! Sokat segítettél vele. Jókor jött egy kis promóció. Tehát a lényeg: Hálás vagyok és még egyszer köszönöm”

S. Olga: „Úgy érzem, végre jó helyre kerültem. Kíváncsian, bizakodóan nézek előre. Köszönöm 🙂 És megint csak köszönöm :)” 

F. Erzsébet: „Köszönöm…..még nem éreztem lelki társnak senkit ennyire…..a szolgálata óriási….köszönöm.”

S. Olga „Szép napot Mindenkinek!  Muszáj megosztanom Veletek egy csodálatos történését az életemnek. Egy 4 éves kapcsolaton vagyok túl, összetörtem, próbáltam eddig mindenfélét olvasni, hogy összeszedjem magam valamennyire, de valami még nem volt az igazi. Az este, miután tagja lettem e csoportnak, olvasgattam itt. És találtam egy bejegyzést, László, ami arról is szól, hogy kérjük meg Istent, vegye át a terhet. Én megtettem, az este megkértem Istent…és egy csodálatos álmom volt: a közös házunkban összeszedtem minden holmimat, aprólékosan, semmit nem hagytam ott, és eljöttem a házból csendben, nyugalomban. És reggel mosolyogva ébredtem, és ez a mosoly egész nap velem van… azt hiszem, most engedtem el Őt, és végre az utamra léphetek. Köszönöm!”

 B. Sándor: „Örülök, hogy rátaláltam az oldaladra! Hasznos és Eredményes munkát kívánok!!!”

K.Cs. Ilona: „(…) jól esik így beszélgetni, mert ez jelen  esetben valóban a lelkemet gyógyítja. Igen így érzem és azt is, hogy bár eddig is fenn voltam a facebookon, még sohasem vettelek észre, és most egyszer csak a legnagyobb szükségben  itt lettél, és meghallgattál, és reális tanácsokat kaptam, no meg válaszokat , legalábbis néhány kérdésre, mert még ezernyi motoszkál a fejemben…”

M. Melinda: „Nagyon sokat segítesz nekem ezekkel amiket írsz!”

K. Ildikó: „Szép napot! Köszönöm a sok idézetet…tanulok! üdv Ildikó”

R. Ágnes: „Igen mindig végigolvasom és megnézem a képeket. Az idézetek minden alkalommal elgondolkodtatásra késztetnek a témával kapcsolatban. Erőt ad és arra késztet, hogy önmagam megismerjem és fejlesszem. Igen, a saját problémám megoldása csak rám vár. Üdvözöllek és köszönet.”

Sz. Kitty: „Nagyon sokat adnak a léleknek a „post”-jaid. Barátnőm, É. V. is sokszor megjegyezte már, hogy annyira jól tud Neki  esni, amikor reggel felugrik a Facebookra és olvashatja a lélekmelegítő  gondolataid 🙂 Köszönjük!!!! Egyébként nem tartasz véletlenül előadásokat???”

M. Angéla: Én köszönöm ,,hisz van aki fel,,ráz álmaimból ,,:)

T. Dóra: „A mai összes üzeneted a lelkemhez szólt. Sokat jelent nekem! Köszönöm! És a sebzett lelkemre az üzeneteid egyetlen gyógyírként hatnak.”

V. Ibolya: „Sajnos észre sem vesszük, és belefásulunk a mindennapokba. Ha szerencsénk van találkozunk valakivel, aki ebből kimozdít, mint én is találkoztam, aki segít helyrebillenteni az életet. Amit még egyszer köszönök.”

K. Tímea: „Kedves László! (…) Nagyon sokat kapok ezektől a gondolatoktól nap mint nap, köszönöm!….”

 H. C. Jean: „NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM,TANÁR ÚR,  TANÍTÁSAIT. NEKEM SPECIÁL, MIND TETSZIK, MINDEGYIK ÉRVÉNYES, AZ ÉLET KÜLÖNBÖZŐ DOLGAIRA, S TÉNYLEG TANÍTÓ JELLEGŰEK. REMÉLEM TÖBBEN TUDJÁK ÉRTELMEZNI IS A MONDANDÓJAIT. TOVÁBBI KELLEMES HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK ÖNNEK, TISZTA SZÍVEMBŐL. TISZTELETEM MÉG EGYSZER TANÁR ÚR.”

Sz. T. Annamária: „Nagyon jó idézeteket és léleksimogató gondolatokat találok az oldalakon! Köszönöm szépen, pont a legjobbkor jött.”

S. Olga: „Megtaláltam azokat az embereket, akik bátorítanak, itt találtam meg.”

 V. Györgyné: „Köszönöm már most is nagyon sokat tanultam öntől köszönöm.”

 D. Erika: „(…) hisz nagyon sokat köszönhetek neked, mert ha téged nem ismertelek volna meg, akkor most nem tartanék itt ahol tartok.”

 T. Krisztina: „Olvasgatom az idézeteidet nagyon jó és csodalatos. Erőt adnak.”

K. Rita. „Én nem tudom, mi történik velem? De mióta ebben a csoportban vagyok, egyre inkább azt érzem, szeretném megölelni a világot! Szeretnék mindenkit megölelni, azt is aki fontos az életemben, és azokat is akiket úgymond nem szeretek! Most, vagy én vagyok szeretet hiányos, vagy nem tudom, mi zajlik a lelkemben, de sorra keresem, a volt ismerősöket, és ha nem is én voltam a hibás, a barátság végének, én kérek bocsánatot! Köszönöm, hogy itt lehetek köztetek!” 

V. Marika: „Komolyan mondom örülök sőt boldognak érzem magam, hogy a sors utamban ejtett… Köszönöm!!

K. Gabriella: „Annyi szép gondolatot olvastam már Tőled, többször átsegített nehéz időkben.”

R. Gabriella: „Sokszor segítenek a gondolataid,egy-egy napomon..”

Sz. Hajnalka: „(…) Jó érzés egy olyan csapat tagja lenni aminek-akinek ilyen a lelke mint Te!”

J. Viktória: „Szia Köszönöm szépen a múltkori beszélgetést azóta teljesen jól érzem magam lelkileg és testileg is Köszönöm még egyszer” 

V. Marika: „(…) köszönhetem azt aki vagyok és meg is próbálok az maradni… Köszönöm”

B. Beáta: „Jó reggelt kívánok, csak annyit szeretnek írni hogy köszönöm… végre együtt a családunk, mar 3 hete, az út se volt nagyon rossz kár volt idegeskednem miatta, de önnek köszönöm a bátorítást és a kedves szavakat. (…) Hihetetlen számomra, hogy az ember így neten keresztül rátalál ilyen jó lelkű emberekre…”

T. Andrea: „Nagyon sokat segített nekem életem nehéz időszakában. Hálás vagyok érte!!!! Szívesen olvasom mindig. Kívánok kellemes estét, jó éjszakát és azt, hogy még sok szép dolgot taníts meg nekünk!!!!”

R. Noé: „Köszönöm, már pozitívan gondolkodom, neked hála.”

K. Márta: „Kedves László! Hálásan köszönöm a leveledet és a meghívásokat a csoportokba. Éltem a lehetőséggel és téged is boldogan vettelek fel az ismerőseim közé, hiszen ontod magadból a pozitív energiát. Láttam néhány videót veled a youtube-on, ami megfogott. Az életem régen romokban áll. Szükségem van a pozitív irányításra, segítségre. Köszönöm amit tőled kapok. isten áldása kísérje mindennapjaidat és a munkásságodat! (…) Én köszönöm, hogy tanítasz a bölcsességeiddel.”

V. Ibolya: „Köszönöm. Mert már tudok nemet mondani.”

F. Pné Emese: „Kedves leveleddel megtisztelve érzem magamat. Továbbra is érdeklődéssel nézegetem az oldaladat, mert az én világomat ismerem fel bennük. Üdvözlettel : Emese”

H. Zsuzsanna: „Csodálatos gondolatokat olvasok nap, mint nap-megosztanám másokkal-miért nem tudom?”

B. Jné Ibolya: „Kedves László! Köszönöm Neked, hogy kinyitottál egy kaput, ahová ennyi sok jó ember bekopoghat, és beléphet a szeretet, a szép a jó és a kedvesség” földjére”. Ide nem kell szerződés csak a szeretet és a béke. Nagyon szép éjszakát kívánok.”

P. Éva: „Mikor reggel kitekintettem az ablakon csak a tejszerű ködbe burkolózó fákat láttam. A parkban a fákról lehullott sárga falevelek szomorú látványa lehangoló érzést váltott ki belőlem. Elfogott valami szomorú érzés. Megijedtem saját magamtól, csak nem lesz rajtam úrrá a depresszió gondoltam.?! Kedvtelenül kimentem a konyhába, hogy a reggeli kávémat elkészítsem. A gőzölgő kávé társaságában bekapcsoltam a számítógépem és rákattintottam a pozitív gondolatokra. Először Papp László bejegyzését pillantottam meg a reggeli üzenetével „Életed hátralevő része most kezdődik. Tedd jobbá!” E sorok elolvasása után kezdett feloldódni a lehangoltságom és a párás ködös idővel nem törődve neki fogtam a napi teendői elvégzéséhez. Ezért is jó hogy van ez a csoport.” 

R. Ágnes: „Köszönöm, hogy itt lehetek, és sok okos gondolatokkal találkozom, mely jövőnkben, hasznunkra lehetnek.” 

N. Katalin Julianna: „Jó reggelt! Szorgalmas olvasója vagyok a gyönyörű, tanulságos idézeteknek. Továbbra is maradok! Szép napot!:)”

B. Orsolya: „Kedves László azt kell mondanom ha lehet még szebbé tetted a reggelemet köszönöm :):) és természetesen megtiszteltetés, hogy egyáltalán kaptam ebbe a csoportokba a meghívást köszönöm még egyszer:) meghívhatok ide olyan ismerőseimet is akit úgy gondolok szüksége lenne rá?”

S. B. Eszter: „Nekem egy óra alatt többet segítettél, mint a családom 31 év alatt….”

B. Jné Ibolya: „Valóban László sokat segít mindenkinek, az életünk szebbé jobbá alakulásában. Nem csak tanít, de rávezet a helyes útra. Sok ilyen bölcs vezetőre lenne szükség aki segít az alagút vesztőjéből kijutni.”

S. Éva: „Kedves László! Megfogadtam a tanácsot végérvényesen elengedtem a negatív erővel rendelkező személyt, aki vissza húzott a reménytelenségbe. Úgy hiszem és érzem napról napra erősebb vagyok lelkileg.”

B. Eszter: „Szia László! Nagyon tetszenek a jegyzeteid és idézeteid! Segítenek átbillenni a nehéz helyzeteken! És én is szeretnék üzenni azokkal az üzeneteiddel, megosztással, amelyeket úgy gondolok, hogy segíthetnek azokon akik rávannak szorulva a lelki segítségre és nem foglalnak helyet ebben a csoportban! – Azok az emberek fogják elolvasni, akiknek tényleg szüksége van egy kis támaszra – ők ezt érezni fogják! – És még azért is szeretném megosztani, mert így kikerül az üzenő falamra és bármikor eltudom olvasni! Megengeded? Köszönöm, hogy elolvastad, szép napot Neked! Üdv.: Eszter”

P. Éva: „Köszönöm a hétvégi megosztásokat, ismét átsegítettek egy nehéz hétvégén….”

B. Marcsi: „Köszönöm, hogy van ez az oldal!”

K. Éva: „Köszönöm azt a sok szép, és hasznos gondolatot amelyet megoszt velünk.”

Ildiko C. „Csodálatos ahogy megfogalmazza a mindennapos gondolatokat. Nagyon jó érzés olvasni és tanulni belőlük.”

3 hozzászólás a(z) Vélemények bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Főoldal | Lélekgyógyító Alapítvány

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.